Libnet.ro
UNICEF

01:05

METEO Capitala si mai multe judete din tara, sub Cod galben de ceata. Trei judete se afla sub avertizare de vant

Adevărul Adevărul,
METEO Capitala si mai multe judete din tara, sub Cod galben de ceata. Trei judete se afla sub avertizare de vant

Bucurestiul si mai multe judete din tara se afla, vineri dimineata, sub Cod galben de ceata. Din cauza conditiilor meteo, vizibilitatea va scadea in unele locuri chiar si sub 50 de metri. De asemenea, a fost emisa si o avertizare de Cod galben de vant. continuă pe Adevărul

METEO Se intorc ninsorile. 18 judete, sub Cod galben de ninsori, ploi si vant

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare de Cod galben de ninsori, ploi si vant, valabila pentru 18 judete din jumatatea de vest a tarii. De asemenea, vineri, mai multe judete se afla sub Cod galben de ceata si vant.

Mehedinti: Perchezitii la mai multe adrese, inclusiv sediul APIA, intr-un dosar privind fraude cu fonduri europene

DNA face joi dimineata peste 10 perchezitii la mai multe adrese din Mehedinti, printre care si sediul Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura din judet. Suspectati de fapte de coruptie ar fi.

Mai multe statii RATB vor fi redenumite. Printre acestea se afla si cea de la langa Arena Nationala

Incepand de marti, 27 ianuarie, mai multe statii din Bucuresti vor fi redenumite in vederea imbunatatirii sistemului de informare a calatorilor.

Averea lui Adriean Videanu: o vila de 1.340 de metri patrati in Sangov, dar si mai multe conturi si obiecte de arta

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu are o avere impresionanta. Acesta detine in Snagov o vila de 1. 340 de metri patrati cu 12 camere si patru apartamente mici, dar si mai multe apartamente in Capitala si in judetul Constanta.

Romania are cele mai multe exploatatii agricole din UE, dar cu suprafata utilizata in scadere

Suprafata agricola utilizata a Romaniei a scazut in 2013 cu aproape un milion de hectare fata de anul 2002, in conditiile in care Romania ramane cu cele mai multe exploatatii agricole la nivelul Uniunii Europene, dar cu o pondere a suprafatei agricole utilizate redusa, scrie Mediafax, citand rezultatele Anchetei Structurale in Agricultura, cercetare ce se realizeaza o data la fiecare 10 ani de catre Statistica. Astfel, suprafata agricola utilizata s-a redus cu 875. 000 de hectare, de la 13,93 milioane hectare in 2002 la 13,05 milioane hectare la finalul anului 2013.

Mai multe medicamente uzuale sporesc riscul de dementa

Mai multe medicamente care sunt administrate in mod curent cresc riscul de dementa, inclusiv riscul de dezvoltare a maladiei Alzheimer, la persoanele in varsta care primesc aceste substante in doze mari sau pentru perioade indelungate, potrivit unui studiu publicat luni in Statele Unite.

Fundatia Mihai Nesu cauta voluntari. Afla mai multe detalii

Fundatia Mihai Nesu cauta voluntari pentru mai multe proiecte sau pentru simpla sustinere a activitatii fundatiei. Misiunea Fundatiei Mihai Nesu este de a acorda sprijin copiiilor si persoaneleor cu.

Chevron s-ar pregati sa plece din tara noastra

Una dintre cauzele pentru care inca nu avem date concrete privind existenta gazelor de sist la prima sonda din tara, in localitatea Pungesti din judetul Vaslui, ar fi primul semn ca Chevron isi pregateste plecarea din tara noastra, ne-a declarat, ieri, Alexandru Riza, manager de campanii al Greenpeace Romania.

Export de energie record, in 2014. Transelectrica: Cel mai ridicat nivel din ultimii 10 ani

Pretul mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, a impulsionat exportul de energie de anul trecut realizat de Romania, echivalentul a 15% din productie, cel mai mare nivel din ultimii zece ani, arata Transelectrica.

Top 20 cele mai vizitate orase din lume! Unde prefera oamenii sa isi petreaca vacantele

Oamenii din lumea intreaga par sa prefere Asia atunci cand vine vorba despre a alege o destinatie de vacanta, astfel incat primele locuri in topul celor mai vizitate orase din lume se afla pe acest continent! .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )